Case Writers til Polit Case Competition søges

Vil du være med til at skrive næste års case?

Vi søger motiverede, dygtige og engagerede studerende til at skrive næste års case. Du vil få mulighed for at skabe og udvikle en case med udgangspunkt i en virkelig problemstilling og arbejde tæt sammen med en casevirksomhed. Derudover vil du få mulighed for at stå bag et af de største arrangementer på politstudiet og blive en del af et fantastisk team.

 

Hvad er Polit Case Competition?

Polit Case Competition er en række arrangementer som skal dygtiggøre økonomistuderende i case-løsning. Vores hovedarrangementer, PCC RISE og PCC IMPACT, er case baserede konkurrencer med afsæt i økonomistudiet, hvor både bachelor- og kandidatstuderende kan deltage. Vi skaber hvert år interessante og udfordrende cases baseret på virkelighedsnære problemer, hvor samarbejde, økonomisk teori og præsentationsevner bruges til løsning af casen. Organisationen bag Polit Case Competition består en af række teams, herunder Case-Writer teamet, som du vil blive en del af.

Case writer med mulighed for konceptudvikling

Vi søger en studerende, som skal være medforfatter på næste års PCC RISE case. Du vil indgå i et team på tre studerende, og vil være i tæt kontakt med formandskabet igennem processen med at finde case-virksomhed samt udvikle og skrive casen. Det er en unik mulighed for at få lov til at skabe en case, der tager udgangspunkt i en konkret økonomisk problemstilling for en virksomhed. Du vil få dyb indsigt i problemformulering og vil derigennem også blive introduceret til problemløsning. Foruden samarbejdet med case-virksomheden vil teamet kunne søge ekstern sparring med vores Knowledge-partner.

Da Polit Case Competition hele tiden udvikler sig, vil Case-Writer teamet få mulighed for at videreudvikle konceptet. Dette vil ske i samarbejde med hele organisationen.

Ansøgning

Ønsker du at være med til at arrangere Polit Case Competition 2021, så send os en mail hvor du:

-          Kort fortæller om din motivation for at være med

-          Fortæller hvilket grundlag du har for at skrive casen

Du bedes sende ansøgning til ansogning@politcasecompetition.com senest d. 14/05 - 2021. Har du spørgsmål, så send en mail til ael@politcasecompetition.com eller ring på 20 21 16 58.

 

Vi ser frem til at modtage din ansøgning.